Βουλή: Κινδυνεύουν με καταστροφή δέντρα που ξεριζώνονται στο προαύλιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Βουλή: Κινδυνεύουν με καταστροφή δέντρα που ξεριζώνονται στο προαύλιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργασίες που γίνονται στο προαύλιο τη Βουλής προκειμένου να τοποθετηθεί ο Γερανός που θα επισκευάσει τον θόλο της ολομέλειας έχουν ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν τα δέντρα και τα φυτά που βρισκόταν σε ένα μεγάλο παρτέρι και όπως φαίνεται όχι με το σωστό τρόπο με κίνδυνο να ξεραθούν.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη που είναι και πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος όταν ενημερώθηκε απο υπάλληλο της Βουλής ό,τι δεν γίνεται με σωστό τρόπο η εκρίζωση των φυτών και υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφούν επισκέφθηκε το γραφείου του ειδικού Γραμματέα της Βουλής για να θέσει το θέμα. Μάλιστα, όπως έγραψε σε ανάρτηση της στο Facebook: «Ηρθε ένας υπάλληλος της Βουλής και με παρακάλεσε να παρέμβω ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στον Πρόεδρο της Βουλής για να μην καταστρέφονται τα δεντράκια που βγάζουν από τα παρτέρια, αλλά να διατηρούνται σε χώμα για να επαναφυτευτούν. Βρήκα πολύ σωστό το αίτημά του και χάρηκα για την ευαισθησία του. Αμέσως μόλις τελείωσε η επιτροπή πήγα στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα της Βουλής. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί και έτσι μετέφερα το αίτημα στην συνεργάτη του την οποία την βρήκα στην πόρτα του γραφείου. Η συζήτησή μας ήταν σε πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Μου είπε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Ειδικό Γραμματέα».

Εικόνα του iefimerida.gr από το σημείο των εργασιών:

Βουλή: Κινδυνεύουν με καταστροφή δέντρα που ξεριζώνονται στο προαύλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ