Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ήρθε στην Ελλάδα και έχασε τη βαλίτσα του στο Ελ.Βενιζέλος - iefimerida.gr

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ήρθε στην Ελλάδα και έχασε τη βαλίτσα του στο Ελ.Βενιζέλος

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο Ελληνικής καταγωγής πρώην στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ Τζωρτζ Τζιτζίκος και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Κόρεϊ Λεβαντόφσκι.

Ο λόγος της επίσκεψής τους στην Ελλάδα είναι οικονομικό φορουμ που διεξάγεται στους Δελφούς και στο οποίο θα είναι ομιλητές όπως και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Τζώρτζ Τζιτζίκος αναχώρησε αμέσως για τους Δελφούς ,όχι όμως και ο κ. Λεβαντόφσκι που είχε μια μικρή περιπέτεια καθώς χάθηκε η βαλίτσα του. Τελικά έφυγε από το αεροδρόμιο με άλλο αυτοκίνητο χωρίς τα πράγματά του αφού έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα του σταλούν στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ βαλίτσα Κόρεϊ Λεβαντόφσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ