Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα -Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο - iefimerida.gr

Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα -Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Φωτογραφία: AP- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ταινία είναι στα σκαριά στο Χόλιγουντ κι αυτό που ακούγεται μοιάζει με όνειρο, καθώς πρωταγωνιστές θα είναι ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο, η οποία έχει τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» και θέμα τον διαβόητο serial killer Τσαρλς Μάνσον.

Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα -Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο  | iefimerida.gr 0

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Ρικ Ντάλτον, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Κλιφ Μπουθ, τον επί χρόνια αντικαταστάτη του.

Η ταινία ως προς το χρονικό πλαίσιο ορίζεται το Λος Αντζελες του 1969 και κεντρικό θέμα είναι οι δολοφονίες της διαβόητης οικογένειας Μάνσον που έγιναν το 1969 όταν ο ηγέτης τους οδήγησε την πιστή του ομάδα στη δολοφονία 9 ατόμων, ανάμεσά τους και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία τότε ήταν 8 μηνών έγκυος.

Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα -Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο  | iefimerida.gr 1

«Δουλεύω το σενάριο εδώ και πέντε χρόνια, επίσης έχω περάσει στο Λος Άντζελες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, μαζί και το 1969, που τότε ήμουν 7 ετών. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και δεν θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενος με την ομάδα των Ντι Κάπριο και Πιτ ως Ρικ και Κλιφ», είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μπραντ Πιτι το 2009 για την ταινία «Inglourious Basterds» και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Django Unchained».

Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα -Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο  | iefimerida.gr 2

Βέβαια, όσοι είμαστε φαν των δύο, γνωρίζουμε καλά πως είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί θα εμφανιστούν μαζί σε κινηματογραφική ταινία.

Υπομονή μέχρι τις 9 Αυγούστου του 2019, όπου το Το «Once Upon a Time in Hollywood» αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ