Νέα εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού -Στο νοσοκομείο «Μεταξά» - iefimerida.gr

Νέα εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού -Στο νοσοκομείο «Μεταξά»

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εισβολή σε γραφείο γιατρού, μετά την επίθεση που είχαν πραγματοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο σε χειρουργό στον Ευαγγελισμό, πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του Ρουβίκωνα.

Αυτή τη φορά στόχος τους αποτέλεσε γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Σε ανάρτησή τους στo indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ο γιατρός, του οποίου αναφέρουν το όνομα, απαιτεί και λαμβάνει ειδικά αμοιβή, για την παροχή υπηρεσιών που αφενός έχει ορκιστεί να παρέχει δωρεάν και αφετέρου αμείβεται».

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε αυτή τη φορά τον (σσ: αναφέρουν την ιδιότητα και το όνομα του γιατρού) που είναι γνωστός από συγκεκριμένες περιπτώσεις χρηματισμού και να του εξηγήσουμε ότι βρίσκεται πια στο φως. Να του το εξηγήσουμε εμείς που δεν έχει κανένα τρόπο να μας εκβιάσει, με τις συνθήκες δύναμης αντεστραμμένες. Και να γίνει φορέας ενός μηνύματος σε όλη τη φάρα του. Το μήνυμα δεν είναι "θα σε βρει ο Ρουβίκωνας" (αν και για κάποιους ελάχιστους θα χτυπήσει αυτή η καμπάνα).

Το μήνυμα είναι "για φαντάσου να έρθουν να σε βρουν οι γείτονες κάποιου που αν δεν σε πληρώσει θα κινδυνέψει να πεθάνει". Οι γείτονες που δεν είναι στον Ρουβίκωνα, ούτε αναρχικοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε τίποτα. Για φαντάσου το...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας Μεταξά γιατρός Εισβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ