Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ και φέτος για... τελικό, 1-3 τον Πανιώνιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ο ΠΑΟΚ και φέτος για... τελικό, 1-3 τον Πανιώνιο [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 2η σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ θα είναι ξανά στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς κέρδισε 1-3 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού.

Φιναλίστ, εκτός θαύματος, για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με... συνοπτικές διαδικασίες εξασφάλισε (ουσιαστικά) την πρόκρισή του στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, μετά το 3-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Οι Θεσσαλονικείς με δύο γκολ πριν κλείσει το πρώτο 35λεπτο (24΄ Μαουρίσιο, 34΄ Πρίγιοβιτς) κι ένα ακόμη του Μπίσεσβαρ στο 73΄ έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Τούμπας, στις 17 Απριλίου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 85΄ με τον Κόρμπο.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ με το 1.5 πόδι είναι στον τελικό, ενώ αύριο θα διεξαχθεί στην Λάρισα ο πρώτος ημιτελικός του άλλου ζευγαριού ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πανιώνιος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ