ΝΔ για ανασχηματισμό: Οι επιλογές Τσίπρα αν μη τι άλλο διασκεδάζουν τους πολίτες - iefimerida.gr

ΝΔ για ανασχηματισμό: Οι επιλογές Τσίπρα αν μη τι άλλο διασκεδάζουν τους πολίτες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δηκτική δήλωση δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, η ΝΔ σχολιάζει τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη κυβέρνηση.

Παράλληλα δεν παραλείπει να σχολιάσει την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στη θέση του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μετατίθεται στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», τονίζει η κυρία Σπυράκη χαρακτηριστικά.

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο o κ.Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ