Κεραυνοί Λουτσέσκου: «Δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τούμπα ο Ολυμπιακός» - iefimerida.gr

Κεραυνοί Λουτσέσκου: «Δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τούμπα ο Ολυμπιακός»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναντίον του Ολυμπιακού καταφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο ματς που δεν διεξήχθη ποτέ κόντρα στους Πειραιώτες, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να παίξουν και μάλιστα είχαν προετοιμαστεί για αυτό, σε αντίθεση με την ομάδα του που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που είμαι ο προπονητής τους και που δουλεύω μαζί τους. Είδα στον αγωνιστικό χώρο δύο διαφορετικές ομάδες. Μια που ήθελε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει ποδόσφαιρο και μία ομάδα που ήταν χαρούμενη να μην αγωνιστεί.

Ήταν μια σκοτεινή νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αγωνιστούν. Είμαι ο προπονητής, έχοντας στόχο, και δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μου. Να τους διδάξω ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο και να βρίσκουν τον τρόπο σε δύσκολες στιγμές μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για να αγωνιστούμε, αλλά οι άλλοι ήταν προετοιμασμένοι να μην αγωνιστούν. Ήρθαν εδώ για να μην αγωνιστούν. Κάτσανε ένα δευτερόλεπτο και φύγανε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ λουτσεσκου προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ