Ενοχή Φλώρου και των συγκατηγορουμένων του πρότεινε η εισαγγελέας - iefimerida.gr

Ενοχή Φλώρου και των συγκατηγορουμένων του πρότεινε η εισαγγελέας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενοχή του Άρη Φλωρου - εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο της Energa- και των 2 Αλβανών που κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε βήμα βήμα σε όλη την υπόθεση, στηρίζοντας την πρόταση της στα στοιχεία που κατά την κρίση της πρέπει να οδηγήσουν πρέπει να οδηγήσουν στην ενοχή των κατηγορουμένων.

«Η περιγραφή του δράστη της επίθεσης από τον μηνυτή, προσομοίαζε αρκετά στον Όλντι Ντουλτσε και τον περιέγραφε ως ένα από τα άτομα που τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη. Στις 31 Αυγούστου 2016 συλλαμβάνεται ο Ντούλτσε και έρχεται στην Ελλάδα. Οδηγείται στον ανακριτή και στην πρώτη απολογία του παραδέχεται το συμβάν και αναφέρει και τον Άρμπερ Μπακο. Καλείται και ο μηνυτής», ανέφερε η εισαγγελέας.

Ένα ακόμη στοιχείο για την εισαγγελική λειτουργό είναι η ύπαρξη γενετικού υλικού του κατηγορουμένου Ντουλτσε Ολντι στο σημείο της επίθεσης σε βάρος του δικηγόρου. αλλά και το γεγονος ότι μετά την σύλληψη τους οι δυο Αλβανοί «μίλησαν» για τον Άρη Φλωρο: «Υπάρχει απολογία όπου αναφέρεται ότι έγινε ένα ραντεβού στην Κηφισιά και κάποιος έδωσε χρήματα για να κάνουν την επίθεση. Αναφέρουν ότι ένας Άρης έδωσε χρήματα για να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο. Τους επιδεικνύεται φωτογραφία του δικηγόρου και τους ζητούν να τον σκοτώσουν έναντι 100.000 ευρώ. Οι δυο κατηγορούμενοι όταν τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες αναγνώρισαν τον Άρη φλωρο. Κλήθηκε και ο μηνυτής και ανάφερε ότι εγώ σας είχα εκφράσει εξ αρχής ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός», είπε η εισαγγελέας.

Εκτενή αναφορά έκανε και στον Άρη Φλώρο και την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Καλείται και ο Άρης Φλωρος και αρνείται την εμπλοκή του αλλά έχει ένα αίτημα να βρουν τα ραντεβού στη φυλακή των δυο κρατουμένων γιατί είχε πληροφορίες ότι συναντήθηκε ο αρμπερ Μπακο με τον Αντωνόπουλο. Από την απάντηση των φυλακών δεν προκύπτει κάτι τέτοιο», εξηγεί

Τέλος η εισαγγελέας είδε ως αποστολέα της επιστολής που έφτασε στον ανακριτή και κάνει λόγο για εκβιασμό από την πλευρά του θύματος Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Αριστείδη Φλώρο.

Η απόφαση θα εκδοθεί στις 12 Μαρτίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη δικαστήριο φλώρος ένοχη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ