Μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» κατέθεσε η Μένη Μαλλιώρη [pdf] - iefimerida.gr

Μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» κατέθεσε η Μένη Μαλλιώρη [pdf]

Φωτογραφία: Υπόθεση Νovartis -intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δίωξη του «Μάξιμου Σαράφη» για τα αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφμήμισης ζητεί με μήνυση της η πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη, με αφορμή την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία την εμπλέκει σε χρηματισμό.

Η καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον Κ. Φρουζή, ότι ουδέποτε συμμετείχε σε μελέτες ή συνέδρια της φαρμακευτικών εταιρειών, πολλώ δε μάλλον ότι χρηματίστηκε.

Η κ. Μαλλιώρη σημείωνει ακόμη ότι δεν είχε ποτέ ιδιωτικό ιατρείο και πως ουδέποτε υπέδειξε εισαγωγή προϊόντων της εν λόγω εταιρείας σε θετική λίστα.

«Δεν ενδιαφέρθηκα για την ένταξη οιαδήποτε εταιρείας στη συγκεκριμένη λίστα, δεν διαμεσολάβησα ούτε έδωσα σε κανέναν κατευθυντήριες οδηγίες για συνταγογραφήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν άσκησα καμμία επιρροή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκου, δεν ήμουν κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του», λέει μεταξύ άλλων η κ. Μαλλιώρη.

Η μήνυση που κατέθεσε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μήνυση ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ