ΔΗΣΥ: Οι κουκουλοφόροι αποθρασύνθηκαν -Η κυβέρνηση παρακολουθεί ως θεατής - iefimerida.gr

ΔΗΣΥ: Οι κουκουλοφόροι αποθρασύνθηκαν -Η κυβέρνηση παρακολουθεί ως θεατής

Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική για την στάση της κυβέρνησης και του υπ. Προστασίας του Πολίτη στις επιθέσεις κουκουλοφόρων στην Ερμού το βράδυ της Τρίτης, ασκεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η αρμόδια τομεάρχης της ΔΗ.ΣΥ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, επισημαίνει ότι «το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρακολουθεί ως απλός θεατής τις επαναλαμβανόμενες πράξεις βίας και ανομίας των γνωστών «συλλογικοτήτων» που πλέον αποθρασύνθηκαν. Και μάλιστα παρά την πληροφόρηση που είχε γι’ αυτό».

Οπως υποστηρίζει «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική του ηγεσία δεν θέλει και δεν μπορεί να οργανώσει την πρόληψη και την καταστολή τέτοιων ενεργειών, εκθέτοντας πλέον τα στελέχη και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.!».

Η Ε. Χριστοφιλοπούλου διερωτάται «ποιος θα αποζημιώσει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν;» και καταλήγει: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν φτάνει να ανασχηματιστεί, πρέπει να φύγουν όλοι μαζί! Για αυτούς δεν υπάρχει ίχνος πολίτικης ευθιξίας!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ