ΑΕΚ: Τα κρίσιμα ματς της Super League που θα χάσει ο Λιβάγια λόγω τιμωρίας -Χειρουργείο για Τσόσιτς - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τα κρίσιμα ματς της Super League που θα χάσει ο Λιβάγια λόγω τιμωρίας -Χειρουργείο για Τσόσιτς

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πού θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών ο Μάρκο Λιβάγια (λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών) αποφάσισε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26η αγωνιστική) και με τον Πλατανιά στα Χανιά (27η αγωνιστική).

Κάτι που παράλληλα σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται για το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο (24η αγωνιστική) και το εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ (25η αγωνιστική).

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο Ούρος Τσόσιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αύριο, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίσει στους κοιλιακούς – προσαγωγούς. Η συντηρητική θεραπεία στην οποία είχε υποβληθεί δεν απέδωσε και έτσι αναγκάζεται να περάσει την πόρτα του Ιατρικού Κέντρου. Εκτιμώμενος χρόνος να μπει ξανά σε πρόγραμμα είναι 4 με 6 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ λιβαγια τιμωρία ματς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ