ΓΣΕΒΕΕ: Πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων για άλλη μια φορά η Ερμού - iefimerida.gr

ΓΣΕΒΕΕ: Πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων για άλλη μια φορά η Ερμού

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων γίνεται για άλλη μια φορά ο εμπορικότερος δρόμος στην καρδιά της Αθήνας επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ τονίζοντας ότι απαιτείται ένα επαρκές επίπεδο ασφάλειας για να ανακάμψει η επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας αναφέρει ότι καταστήματα και επιχειρηματίες υφίστανται άλλο ένα υλικό και ηθικό κόστος σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ζητά εκτός από την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων να υλοποιηθούν όλες οι ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

Στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει: «Με λύπη μας παρατηρούμε, για μια ακόμη φορά, η Ερμού ο εμπορικότερος δρόμος στην καρδιά της Αθήνας να στοχοποιείται και να γίνεται πεδίο εκτόνωσης κουκουλοφόρων.

Για μια ακόμη φορά, καταστήματα και επιχειρηματίες υφίστανται άλλο ένα υλικό, αλλά και ηθικό κόστος σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Οι επαγγελματίες επωμίζονται με το οικονομικό βάρος αναίτιων εις βάρος τους βανδαλισμών από ομάδες που θεωρούν δικαίωμά τους να καταπατούν δικαιώματα συμπολιτών τους.

Η ΓΣΕΒΕΕ έχει επανειλημμένως εκφράσει την ανάγκη ενός επαρκούς επιπέδου ασφαλείας σε όλους τους πολίτες και τις περιουσίες τους ως απαραίτητη συνθήκη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει πληγωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα σε ένα τουριστικό προορισμό, όπως το κέντρο της Αθήνας.

Με δεδομένες τις οικονομικές δυσχέρειες τις οποίες ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, η ΓΣΕΒΕΕ θεωρεί ότι εκτός από την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων (ενεργοποίηση του Ν. 3775/21.7.2009), είναι επιτακτική η ανάγκη να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βανδαλισμοί Ερμού ΓΣΕΒΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ