MasterChef 2: Τα απολαυστικά tweets για την κόντρα της χρονιάς -« H Γωγώ ήθελε μελάνι σουπιάς, γιατί δεν έστυβε τον Τζώρτζη;» - iefimerida.gr

MasterChef 2: Τα απολαυστικά tweets για την κόντρα της χρονιάς -« H Γωγώ ήθελε μελάνι σουπιάς, γιατί δεν έστυβε τον Τζώρτζη;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην έφταναν οι αλλαγές που έφεραν τα πάνω κάτω στο Master Chef, λόγω της επιστροφή των τεσσάρων παικτών από το παρελθόν, μία νέα κόντρα δημιουργείται στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για την Γωγώ και τον Τζώρτζη, οι οποίοι από φίλοι θα γίνουν ορκισμένοι εχθροί στο σημερινό επεισόδιο στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν μία θέση στον διαγωνισμό.

Οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν σήμερα να μαγειρέψουν όσο καλύτερα μπορούν για να παραμείνουν με την Γωγώ μάλιστα να αποκαλύπτει και on camera πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον διώξει.

Και μπορεί πολλοί παίκτες να τα έβαλαν με την Μάγκυ, επειδή μπήκε στον διαγωνισμό, ενώ είχε αποχωρήσει από μόνη της, αλλά η Γωγώ δεν ξέχασε καθόλου τους ανθρώπους που την «πρόδωσαν» πριν αποχωρήσει και για τους οποίους μάλιστα μίλησε και με ύβρεις.

Μετά, λοιπόν, το «ανέκδοτο» με τα γαλλικά ..«Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο», η ίδια επέστρεψε με πρωταρχικό στόχο να διώξει τον Τζώρτζη.

Οσον αφορά το τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Τρίτης, η Γωγώ ήταν η πρώτη που βρέθηκε να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ δεύτερον ανακοίνωσαν οι κριτές τον Τζώρτζη.

Ωστόσο στην γωνία όπου οι δύο παίκτες περίμεναν να ακούσουν τον τρίτο υποψήφιο, τα πράγματα αποδείχθηκαν κάπως άβολα.

Ο Τζώρτζης έδωσε το χέρι της στην Γωγώ και εκείνη αν και του έδωσε το δικό της, μετά έκανε δηλώσεις που έσταζαν φαρμάκι στην κάμερα.

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι «εντάξει, μας δουλεύεις τώρα». Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε… Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό… Και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει».

Ρίχνοντας του επίσης ένα βλέμμα κακίας και γελώντας που ο συμπαίκτης της βρίσκεται πλέον στην ίδια θέση με εκείνη, η Γωγώ δεν θα μπορούσε να δείξει πιο καθαρά πως τον μισεί.

Αυτή την μικρή βεντέτα είδαν και οι χρήστες του Twitter και δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν την στάση της Γωγούς στον Τζώρτζη και την συμπεριφορά του ίδιου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

MasterChef 2: Τα απολαυστικά tweets για την κόντρα της χρονιάς -« H Γωγώ ήθελε μελάνι σουπιάς, γιατί δεν έστυβε τον Τζώρτζη;» | iefimerida.gr 0

Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν στο Twitter με αποτέλεσμα μάλιστα το όνομα της Γωγούς να ποζάρει και στα πιο δημοφιλής hashtags του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

  • Η Γωγώ ήθελε μελάνι σουπιάς... Γιατι δεν εστιβε τον Τζωρτζη;;;
  • Ελα τελειωσε...Πετρετζικης Βακιαρος, Γωγω
  • Η Γωγώ λέει αλήθειες αλλά δεν δικαιώνεται επειδή δεν είναι καλή μαγείρισσα.
  • Τζώρτζη, τι έχεις κάνει; - Σουπιά σοτέ και π@@ια στην Γωγώ.
  • Σαν τις κατσαρίδες η γωγω ρε φίλε ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  • Αύριο στην αποχώρηση η Γωγώ θα έχει βασικό υλικό τον Τζώρτζη!
  • Η φάτσα του Τζώρτζη μόλις ανακοίνωσαν οι κριτές ότι ξαναμπαίνει η Γωγώ στο παιχνίδι με τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία
MasterChef 2: Τα απολαυστικά tweets για την κόντρα της χρονιάς -« H Γωγώ ήθελε μελάνι σουπιάς, γιατί δεν έστυβε τον Τζώρτζη;» | iefimerida.gr 1
  • Θα κανω υπουργο την Γωγω
  • Την Γωγώ την έβαλαν για να ξεμαλλιαστεί με τον Τζώρτζη.. σοφή κίνηση θα έλεγα...!
  • Να βρειτε καποια να σας αγαπαει οπως αγαπαει η παραγωγη τη Γωγω#MasterChefGR
  • Η Γωγω μπήκε μόνο και μόνο για να διώξει τον Τζώρτζη..Γωγαρα είμαστε μαζί σου
  • Την ώρα που του έδινε το χέρι η Γωγώ, άνετα σκεφτόταν να του βάλει φωτιά.
  • Γωγω η τιμωρος vol2 η επιστροφη
  •  Όταν η Γωγώ λέει οτι άλλαξε απο την τελευταία φορά, εννοεί οτι έβγαλε σχολή μαγειρικής;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChefgr MasterChefgreece MasterChef2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ