Survivor 2: Η Χατζίδου τα βάζει με όλους και με όλα- Μετά την Σπυροπούλου, σειρά έχει ο Αγόρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η Χατζίδου τα βάζει με όλους και με όλα- Μετά την Σπυροπούλου, σειρά έχει ο Αγόρου [βίντεο]

Φωτογραφία: Survivor Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός της Δαλάκα «σημάδεψε» το αγώνισμα στο επεισόδιο της Τρίτης για το έπαθλο φαγητού και έφερε έναν μίνι καβγά μεταξύ Διάσημων και Μαχητών.

Οι παίκτες αυτή την φορά αγωνίστηκαν έτσι ώστε να κάνουν δικά τους δύο χοτ ντογκ, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις σε έναν στίβο μάχης ο οποίος ήθελε αρκετή επιμονή.

Συγκεκριμένα, Διάσημοι και Μαχητές έπρεπε να ανέβουν μία τσουλήθρα, να κολυμπήσουν σε μία πισίνα και να περάσουν κι άλλα εμπόδια ισορροπίας, έτσι ώστε να φτάσουν στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε από μακριά να κολλήσουν τα μπαλάκια στην ειδική βάση.

Οι Διάσημοι ξεκίνησαν με δυσκολίες, αλλά δεν το έβαλαν κάτω με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει το καλύτερό της παιχνίδι και να δίνει όχι μία, αλλά δύο νίκες στην ομάδα της.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους Μαχητές, οι οποίοι επιτέλους κατάφεραν να γευτούν και αυτοί κάτι άλλο πέρα από καρύδα, ρύζι και φακές.

Έτσι παρ΄ ότι οι Διάσημοι ισοφάρισαν στο πιο κρίσιμο σημείο, στο 8-8... δεν κατάφεραν να πάρουν τα επόμενα δύο παιχνίδια, δίνοντας έτσι την νίκη στους Μαχητές.

Βέβαια οι «κόκκινοι» δεν έδωσαν την νίκη έτσι απλόχερα, καθώς μία ατυχία συνέβη την στιγμή που αγωνιζόταν η Δαλάκα με την Βιργινία στο 9-8, καθώς η πρωταθλήτρια στίβου γύρισε το πόδι της με αποτέλεσμα να αρχίσει να κουτσαίνει από την αρχή του παιχνιδιού.

Η παίκτρια των Διάσημων δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα τόσο από τον πόνο όσο και από την ατυχία που της… χτύπησε την πόρτα.

Δίπλα της βρέθηκαν αμέσως οι συμπαίκτες της για να της δώσουν κουράγιο, ενώ ο γιατρός της παραγωγής έσπευσε για να εξετάσει το πόδι της.

Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα, μετά από συζήτηση με τον γιατρό, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.

Ωστόσο, την ώρα που η Δαλάκα έκλεγε, o Αγόρου πανηγύριζε σαν να μην υπάρχει αύριο, πράγμα που εκνεύρισε την Ελένη Χατζίδου, με αποτέλεσμα να του πει να... σκάσει.

«Σκάστε βρε, σκάστε βρε…χτύπησε η κοπέλα, την βλέπεις κουτσαίνει», είπε η γνωστή τραγουδίστρια στον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος κοιτούσε αποσβολωμένος.

Οι συμπαίκτες βέβαια παρακάλεσαν την Χατζίδου να σταματήσει να επίθεση, καθώς αυτό που προείχε ήταν η υγεία της Κατερίνας Δαλάκα.

Στη συνέχεια πάντως, η παρεξήγηση λύθηκε και η Χατζίδου ζήτησε συγνώμη στον Αγόρου, λέγοντας πως το είπε επειδή ήταν φορτισμένη εκείνη την στιγμή, ενώ με την σειρά του ο παίκτης των Μαχητών ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε και μόλις το αντιλήφθηκε, στεναχωρήθηκε καθώς γνώριζε και πριν τον διαγωνισμό την αθλήτρια του στίβου.

Μετά από αυτό, τα πνεύματα ηρέμησαν, οι Μαχητές ευχαριστήθηκαν φαγητό και την παρουσίαση ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός με το δεύτερο αγώνα επάθλου, το οποίο ήταν ένα ντόνατ.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν δύο αγόρια και δύο κορίτσια από την κάθε ομάδα. Ο Θοδωρής και ο Ηλίας με την Μελίνα και τη Ζωή για τους Μαχητές και ο Μουρούτσος με τον Τσίλη, την Μαρία και την Χατζίδου για τους Διάσημους.

Εν τέλει, οι Διάσημοι πάλι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και δεν κατάφεραν να ρίξουν τα πυργάκια των αντιπάλων στο επιτραπέζιο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Μαχητέ να κερδίσουν με 5 -2 τα ντόνατς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ