Οπαδοί του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδοί του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφίες: tempo24
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε η δίκη, στο Εφετείο Πατρών, του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ο οποίος συνεχίζει να παραμένει άφαντος.

Νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του, οι οποίοι αποχώρησαν στις 10.00 περίπου το πρωί.

Οι υποστηρικτές του απεύθυναν πρόσκληση για συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση στην Πάτρα, όπου πρόκειται να εκδικαστεί η έφεση του Αρτέμη Σώρρα για την προσωπική του υπόθεση,

Σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Σώρρα, γράφουν ότι η σημερινή ημέρα είναι «η αρχή της ανατροπής του σάπιου καθεστώτος». Χαρακτηρίζουν δε την ερήμην καταδίκη του «Ελλήνων Συνέλευσις» σε 8 χρόνια καθειρξη και 5ετη στερηση πολιτικων δικαιωματων, ως «πραξικοπηματική» και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα».

«Στα δικαστηρια της πατρας την τεταρτη, με αριθμο πινακιου 5, επιτελους θα λαμψει η αληθεια και θα μαθουν ολοι οι ελληνες πολιτες πως οι τιτλοι που εχουν αποδοθει στον προεδρο μας ειναι ανυποστατοι και δεν μπορουν να στηριχθουν ακομα και στις αιθουσες των δικαστηριων» αναφέρουν και καταλήγουν καλώντας «ολα τα αδελφια μας να διωξουν τους φοβους και τους εγωισμους και να ερθουν να ενημερωθουν πληρωσ ωστε να συνταχθουν στον μοναδικο πολιτικο φορεα του εθνουσ των ελληνων, δια την απελευθέρωση της μητέρας των μητερών ελλας αλλα και ολου του πλανήτη Γαία Δήμητρα Αρτεμις».

Οπαδοί του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Οπαδοί του καταζητούμενου Σώρρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: tempo24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ