Χαμός στο διαδίκτυο για το γιαούρτωμα στον Γιώργο Νταλάρα - iefimerida.gr

Χαμός στο διαδίκτυο για το γιαούρτωμα στον Γιώργο Νταλάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες στο twitter, με δεκάδες χρήστες να εκφράζουν την άποψή τους με σοβαρό ή χιουμοριστικό τρόπο για τις αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια και τις καρεκλιές που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας κατά την διάρκεια συναυλίας που έδωσε.

Σε μερικά από τα tweets επωνύμων, η Μαρία Μπακοδήμου, αναρωτιέται λέγοντας

«Ότι θα έφτανε η στιγμή να υποστηρίξω τον Νταλάρα με θέρμη δεν το περίμενα!!»

Στο ίδιο σχόλιο η Κάιτη Φίνου απαντά λέγοντας πως «και γώ αλλά οχι με θέρμη..το γεγονός είναι μια διαφορετική μορφή βίας.....αλλά η "εκδίκηση" έρχεται με άδεια καθίσματα...».

Ο χρήστης maggle kont γράφει «Δηλαδή θεωρείτε πως δικαιωθήκαμε τώρα που φανήκαμε εμείς ως απολίτιστοι; Αυτός είναι ο στόχος κ το μήνυνα που θέλουμε να περάσουμε;».

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό σχολίασαν και πολλοί μη επώνυμοι χρήστες του διαδικτύου με τον christosevan να δίνει μία γαστρονομική σκοπιά, λέγοντας πως «Ο Νταλάρας γιαουρτλού θα φαγωθεί πολύ φέτος».

Ο χρήστης Θεόδωρος γράφει «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν λίγο έξω απ' το σταθμό έφαγα το γιαουρτάκι κι ήταν μάγκα ζωντανό ...».

Ο χρήστης Calypso λέει «Μου ξανάρχονται ένα ένα, τα αποβουτηρωμένα... έχουν λιπαρά 0,1, πέφτουν σαν βροχή...».

H maggie Kont σχολιάζει «Δηλαδή θεωρείτε πως δικαιωθήκαμε τώρα που φανήκαμε εμείς ως απολίτιστοι;Αυτός είναι ο στόχος κ το μήνυνα που θέλουμε να περάσουμε;».

Ο χρήστης Vangeliii λέει πως μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, «Ο Γιώργος Νταλάρας θα έχει και αυτός την δική του ιστορία activia».

Η χρήστης alextzav, σχολιάζει πως ήταν παρούσα στην συναυλία και πως αυτό που βίωσε ήταν τρομακτικό, αναγνωρίζοντας στον Γιώργο Νταλάρα πως «είχε τα guts να μείνει στην σκηνή».

Ο suspect, λέει πως «Ευτυχώς που σε αυτήν την χώρα, το πρόβλημά μας είναι ο Νταλάρας. Πήγαν οι Οστρογότθοι, του πέταξαν γιαούρτια και τούδε κι εφεξής, θα φτιάξουν όλα».

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Σαν το γιαούρτι.», λέει η lila stambouloglou.

Ο χρήστης ex λέει «Ελπίζω να μην έφαγε τα γιαούρτια με το κουτάλι ο Νταλάρας, γιατί το κουτάλι πονάει».

Ο Lefteris Deli, λέει «Φήμες πως ο Νταλάρας θα αντικαταστήσει τον Ρουβά στην επόμενη διαφήμιση της Αγελαδίτσας, θεωρούνται ως αναληθείς».

Ο χρήστης lady moor: λέει «Είστε όλοι θύματα ρεεε. Όλα ήταν στημένα! Ο Νταλάρας έκανε απλώς διαφήμιση γιαουρτιών».

Ο χρήστης Jerry σχολιάζει «Αν του πέταγαν τον φίλο του τον Πάγκαλο, θα κατέβαινε μία και καλή από την σκηνή. και από τον πλανήτη Γη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ