Παναθηναϊκός: Μέσα Ρίβερς και Λοτζέσκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Μέσα Ρίβερς και Λοτζέσκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προετοιμασία του για το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή, 21:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague συνέχισε ο Παναθηναϊκός.

Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» περιελάμβανε δύο πολύ καλά νέα για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είδε τους Ματ Λοτζέσκι και Κέι Σι Ρίβερς να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν τις προηγούμενες ημέρες, να γυμνάζονται σε κανονικούς ρυθμούς και να δηλώνουν παρών ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής. Παράλληλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο δεξί γόνατο, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένει αμφίβολη.

Στο ΣΕΦ επέστρεψε ο Ολυμπιακός, μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε κόντρα στο Λαύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την Τρίτη (27/2) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην Ευρωλίγκα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μετά τα λεπτά συμμετοχής που πήρε απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ο Κιμ Τιλί ανεβάζει στροφές και αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο και στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (2/3). Στο μεταξύ, σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι προσπαθούν να βάλουν οι Πειραιώτες και το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, Μπόμπι Μπράουν, με τον Αμερικανό να κάνει... ιδιαίτερα μαθήματα για το συγκεκριμένο ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ