Κόντρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το αίτημα διακοπής του πρωταθλήματος - iefimerida.gr

Κόντρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το αίτημα διακοπής του πρωταθλήματος

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, πλέον τα... δικαστήρια θα αποφασίσουν για την βαθμολογία καθώς αναμένονται οι τιμωρίες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ σήμερα κατέθεσε επίσημα αίτημα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να αποφασίσουν τα δικαστήρια τις τιμωρίες, των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου.

Αυτό το αίτημα πάντως έγινε... δεκτό με ειρωνίες από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης ανέβασε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κάνοντας bold τα σημεία όπου μιλούσε για κόπωση και στη συνέχεια ανεβάζοντας και την ανακοίνωση της ΑΕΚ που απηύθυνε αίτημα στον Γιώργο Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν οι νομικές υποθέσεις, υπαινίσσεται πως οι κιτρινόμαυροι το έκαναν ώστε να πάρουν «ανάσες» οι παίκτες τους.

Κόντρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το αίτημα διακοπής του πρωταθλήματος | iefimerida.gr 0
Κόντρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το αίτημα διακοπής του πρωταθλήματος | iefimerida.gr 1

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε ο Ανδρέας Δημάτος. Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης έστειλε μήνυμα ενότητας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «πως με την φετινή ΑΕΚ πολλοί είχαν πολλές απορίες, οι οποίες απαντήθηκαν στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ πρωτάθλημα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ