Μιχελάκης: «Για το χαράτσι επικρατεί ένα αλαλούμ» - iefimerida.gr

Μιχελάκης: «Για το χαράτσι επικρατεί ένα αλαλούμ»

Μιχελάκης: «Για το χαράτσι επικρατεί ένα αλαλούμ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να βρεθεί άμεσα μια υπεύθυνη και ξεκάθαρη λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση του ΣτΕ, για το «χαράτσι» στα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία συνεννόησης των συναρμόδιων υπουργείων και την ταλαιπωρία του κόσμου, ζητά η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, κάνει λόγο για «αλαλούμ» ανάμεσα στα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος, επισημαίνοντας πώς ο κόσμος ταλαιπωρείται σε ατέλειωτες ουρές στα γραφεία της ΔΕΗ και τις εφορίες, χωρίς να βρίσκει καθαρή απάντηση ως προς το τι πρέπει να κάνει.

«Αποδεικνύεται, τελικά, πως τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, το αυτονόητο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Η κατάσταση αυτή, όμως, δεν μπορεί να συνεχίζεται. Απαιτείται υπεύθυνη και ξεκάθαρη λύση. Σήμερα κιόλας. Γιατί το κράτος δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως δυνάστης, αλλά είναι υποχρεωμένο να σέβεται και να διευκολύνει τους πολίτες, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες», τονίζει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ