Αλλαξε γνώμη ο Μπουφόν -Ετοιμος να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας - iefimerida.gr

Αλλαξε γνώμη ο Μπουφόν -Ετοιμος να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν (Φωτογραφία: AP/ Luca Bruno)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι έτοιμος να αναιρέσει την απόφασή του και να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας, αν κληθεί για τα φιλικά κόντρα σε Αγγλία και Αργεντινή τον επόμενο μήνα.

Ο 40χρονος είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ. Τη Δευτέρα, ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός Λουίτζι Ντι Μπάτζιο δήλωσε ότι δεν ήταν σωστό να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο η διεθνής καριέρα του Μπουφόν. Και ο τερματοφύλακας φαίνεται να συμφωνεί.

«Σκέφτηκα να πάω διακοπές για λίγες ημέρες με την οικογένειά μου. Αλλά όταν σε χρειάζεται η εθνική ομάδα, πρέπει να είσαι εκεί και να μην τους εγκαταλείψεις», δήλωσε ο Μπουφόν σε τηλεοπτική εκπομπή. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στα λεγόμενα του Ντι Μπάτζιο πέρα από το ότι νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης που πρέπει να δείξω στην εθνική ομάδα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο».

Ο όποιος έμπειρος παίκτης μπορεί να είναι χρήσιμος σε αυτή τη νέα αρχή, ακόμη κι αν πρόκειται απλά για συμβουλές στους νεότερους, συμπλήρωσε.

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζανλουίτζι Μπουφόν Εθνική Ιταλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ