Το TAURUS εν πλω -Το πλοίο-θηρίο για να φύγει από τον Πειραιά έκανε 1.610 κινήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Το TAURUS εν πλω -Το πλοίο-θηρίο για να φύγει από τον Πειραιά έκανε 1.610 κινήσεις [βίντεο]

EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέπλευσε από το Container Terminal και την προβλήτα III του Πειραιά το θηριώδες COSCO SHIPPING TAURUS για το Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Piraeus Container Terminal, το πλοίο-θηρίο για να μπορέσει να φύγει πραγματοποίησε 1.610 κινήσεις.

Τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του TAURUS

Το πλοίο κατασκευάστηκε από τη θυγατρική της Κρατικής Εταιρείας Ναυπηγικής Βιομηχανίας της Κίνας (CSSC) το 2018 και έχει μήκος 399,82 μέτρα και πλάτος 58,72 μ.
Μπορεί να μεταφέρει 20119 TEU (εμπορευματοκιβώτια μεγέθους 20 ποδιών) και είναι εξοπλισμένο για 1.000 teu ψυκτικής χωρητικότητας ενώ πρόκειται για το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που έχει υποδεχτεί ποτέ το λιμάνι του Πειραιά, όντας το πρώτο containership με χωρητικότητα πάνω απο 20.000 teu που «πιάνει» το μεγάλο λιμάνι.

Πηγη: pireaspiraeus.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο Cosco Πειραιάς Taurus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ