Το νέο Toyota Auris θα είναι στη Γενεύη - iefimerida.gr

Το νέο Toyota Auris θα είναι στη Γενεύη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota θα παρουσιάσει την νέα γενιά του Auris λίγο πιο νωρίς σε σχέση με ότι ήταν αναμενόμενο και έτσι θα δώσει το παρόν στην έκθεση της Γενεύης.

Αυτή είναι η πρώτη teaser φωτογραφία του η οποία, από όσα μπορούμε να καταλάβουμε δείχνει ένα ενδιαφέρον σχήμα, ενώ από όσα γνωρίζουμε η βάση του θα είναι το πλαίσιο TNGA, ενώ η γκάμα του, που ίσως δεν θα έχει diesel, θα ξεκινά και πάλι από τον turbo των 1.200 κυβικών και θα περιλαμβάνει και ένα νέο ατμοσφαιρικό σύνολο 2.000 κυβικών.
Το οποίο ονομάζεται Dynamic Force Engine, αποδίδει 171 ίππους και 205 Nm ροπής στη συμβατική του εκδοχή, ενώ στην υβριδική THS II, για λόγους πιο ήπιας διαχείρισης 146 ίππους και 180 Nm. Η θερμοδυναμική απόδοσή του θα φτάνει την εξαιρετική τιμή του 40%, που στην υβριδική έκδοση γίνεται 41%.

Παράλληλα στη Γενεύη οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με μικρότερες διαστάσεις και μειωμένο κατά 6 κιλά βάρος, καθώς και το νέο αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης Direct Shift-CVT με ομαλότερες και ταχύτερες κατά 20% αλλαγές σχέσεων, πάντα σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία.

Το νέο Toyota Auris θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 0
Το νέο Toyota Auris θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 1
Το νέο Toyota Auris θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota Auris Γενεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ