Τι γράμμα θα έστελνες στον μελλοντικό σου εαυτό; -Παράσταση 50’ για την αυτογνωσία [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι γράμμα θα έστελνες στον μελλοντικό σου εαυτό; -Παράσταση 50’ για την αυτογνωσία [εικόνες]

«Σημείο Β»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σημείο Β» το σημείο στο οποίο καταλήγει μια ευθεία. Το βεγγαλικό της ζωής. Το φως του φάρου που μας δείχνει το δρόμο. Ο μελλοντικός μου εαυτός

Το «Σημείο Β» είναι μια φανταστική συνάντηση που αφηγείται το μοναχικό ταξίδι προς την αυτογνωσία, μέσα από τις σκέψεις ενός ανθρώπου την στιγμή που αποτυγχάνει.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Μαρτίου και θα παρουσιάζεται όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου στις 21:00 στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα.

Τι γράμμα θα έστελνες στον μελλοντικό σου εαυτό; -Παράσταση 50’ για την αυτογνωσία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παίζουν οι Κωνσταντίνος Παράσης και Παύλος Παυλίδης.

Ο άνθρωπος βιώνοντας την αποτυχία του, στρέφεται στον μελλοντικό του εαυτό ζητώντας κουράγιο, παρέα ή ακόμη και να τον αφήσει ήσυχο, αποτυχημένο πλέον αλλά σίγουρα αποδεσμευμένο από κάθε αγωνία ή φόβο – συστατικά απαραίτητα και δεδομένα, όταν κάποιος δοκιμάζει το «ταξίδι προς το όνειρο του».

Πού θα μας πάει το επόμενο κύμα; Τι συμβαίνει όταν οι πυξίδες χαλάνε; Τελικά τι είναι αυτό που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είμαστε; Στη δροσιά που προσφέρει μια έναστρη νύχτα, και ο ίδιος ο μελλοντικός μας εαυτός, προσπαθούμε μέχρι να αποτύχουμε ολοσχερώς και υπέροχα.

Σύλληψη: Δημήτρης Παγώνης, Σκηνική σύνθεση-εγκατάσταση: Δημήτρης Παγώνης - Παύλος Παυλίδης, Επιμέλεια ήχων - μουσικής: Ιωάννα Ζέρβα, Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Παγώνης, Φωτογραφίες: Σιλένα Τριβιζά

«Σημείο Β» Πρεμιέρα Σάββατο 3 Μαρτίου
Για όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου στις 21:00 στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα, Καλλιρόης 10, Αθήνα (στάση μετρό Ακρόπολη, στάση τραμ Βουλιαγμένη), τηλ: 210 9210077
Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική και 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65) Διάρκεια: 50 λεπτά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σημείο Β ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ 14η ΜΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ