Η Κιμ Καρντάσιαν μας παρουσιάζει την κόρη της Σικάγο και γίνεται αμέσως viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν μας παρουσιάζει την κόρη της Σικάγο και γίνεται αμέσως viral [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη φωτογραφία του τρίτου της παιδιού, ανάρτησε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν μας παρουσιάζει την κόρη της Σικάγο και γίνεται αμέσως viral  [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Μια πρώτη ματιά της μικρής Σικάγο ρίξαμε πριν από λίγες εβδομάδες στο βίντεο της εγκυμοσύνης της Κάιλι Τζένερ. Τότε, είδαμε την μαμά Κιμ και την θεία Κάιλι να κρατάνε την μπέμπα ενώ συζητούσαν πιθανά ονόματα.

Αλλά τώρα, ένα μήνα μετά τη γέννησή της, η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ μοιράστηκε μια καλύτερη και πιο ευκρινή εικόνα της κόρης της. Στη νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Κιμ παρουσιάζει την Σικάγο σε μια γλυκιά selfie. Για το μεγάλο ντεμπούτο της, η Σικάγο φορά ένα λευκό φορμάκι και έχει και φίλτρο με ροζ αυτάκια και μυτούλα. Φυσικά, η φωτογραφία έγεινε αμέσως viral, φτάνοντας μέσα σε λίγες ώρες τα 5 εκατομμύρια likes.

Baby Chicago

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 26 Φεβ, 2018 στις 1:55 μμ PST

Το Σαββατοκύριακο, η Κιμ έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σικάγο. Αποκάλυψε πως το τρίτο της παιδί μοιάζει ελαφρώς με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, τη Νορθ και τον Σεντ, αλλά έχει «σίγουρα τη δική της προσωπικότητα».

The sweetest! Best baby! She looks a tiny bit like North and a tiny bit like Saint but definitely her own person! https://t.co/8jZyc7wokj

Η Κιμ και ο Κάνιε ανακοίνωσαν τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού στις 15 Ιανουαρίου. Η μικρή γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας στο νοσοκομείο Cedars-Sinai.

«Ο Κάνιε κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη του υγιούς, πανέμορφου μωρού μας» έγραψε η Κιμ στην ιστοσελίδα της, ανακοινώνοντας τη γέννηση της Σικάγο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ Σικάγο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ