Αντώνης Αρβανιτάκης, ντελίβερι -«Ο ακρωτηριασμός στο πόδι με έκανε πιο δυνατό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντώνης Αρβανιτάκης, ντελίβερι -«Ο ακρωτηριασμός στο πόδι με έκανε πιο δυνατό» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Αρβανιτάκης ήταν προπονητής και τα απογεύματα δούλευε delivery για το χαρτζιλίκι. Σε ηλικία 23 ετών είχε ένα φοβερό ατύχημα με το μηχανάκι και τελικά οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι. Εβαλε προσθετικό μέλος. Ομως παρά τις δυσκολίες δεν το έβαλε κάτω.

Αρχισε να διαβάζει, να φροντίζει την διατροφή του και να γυμνάζεται. Σιγά σιγά ξεπέρασε την κατάθλιψή του.

Ανέβασε το πρώτο του προπονητικό βίντεο στο you tube και έγινε αμέσως επιτυχία. Ετσι του ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει ένα σάιτ με πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι. Γνώρισε αμέσως επιτυχία.

Ακολούθησαν τα βιβλία που έγιναν best sellers.

«Ο ακρωτηριασμός με βοήθησε να εξελιχθώ, λέει στο iefimerida. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Εχω μεγαλύτερη πίση στον εαυτό μου, είμαι πιο δραστήριος».

Ο Αντώνης Αρβανιτάκης δουλεύει σαν persomal trainer, ασχολείται με το σάιτ που έχει δημιουργήσει και έχει μια καθόλα ικανοποιητική ζωή και ένα καλό εισόδημα απο την δουλειά του. «Το ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό είναι μεν κλισέ, λέει στο iefimerida, αλλά ισχύει. Είμαι πιό δυνατός άνθρωπος εξαιτίας του ατυχήματος». Ενα μάθημα ζωής για όλους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ