Ντόρα για Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το ήθος των δήθεν αριστερών [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντόρα για Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το ήθος των δήθεν αριστερών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε από την Κρήτη η Ντόρα Μπακογιάννη την αποπομπή της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση λόγω του επιδόματος ενοικίου που εισέπραττε από τη Βουλή.

«Αυτό είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, οι "δήθεν" που έχουν αριστερές ευαισθησίες και έρχονται να κάνουν την κάθαρση» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Χανίων.

Η πρώην υπουργός, και νυν βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως «τα Χανιά στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα και από την Κρήτη θα στείλουμε το ισχυρότερο μήνυμα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η Ελλάδα σύντομα θα αποκτήσει Κρητικό Πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο που όπως ανέφερε, θα ακολουθήσει πιστά τις αρχές του Ελ.Βενιζέλου και του Κων. Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας σημείωσε: «Μας είπε ο Τσίπρας ότι η χώρα τον Αύγουστο η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, αυτό που δεν είπε ότι η Ελλάδα ακόμα δεν έχει φτάσει στο σημείο που βρισκόταν τον Ιανουάριο του 2015.Η Ελλάδα έχασε 3 πολύτιμα χρόνια».

Οι μαντινάδες που αφιέρωσαν στην Ντόρα Μπακογιάννη

Κατά την είσοδο της στο κοσμικό κέντρο η Ντόρα Μπακογιάννη καταχειροκροτήθηκε ενώ της αφιέρωσαν δυο κρητικές μαντινάδες

«Πατρίδα, οικογένεια δυο αρχές μ'αξία

απού πρεσβεύει πάντοτε η Νέα Δημοκρατία"

"Κυριάκο για Πρωθυπουργό η μοίρα το 'χει γράψει

και με τη Ντόρα στήριγμα ποτέ του δε θα χάσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ