Μια αμήχανη στιγμή: Δημοσιογράφος ρώτησε την πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας πότε έμεινε έγκυος [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια αμήχανη στιγμή: Δημοσιογράφος ρώτησε την πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας πότε έμεινε έγκυος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζασίντα Αρντερν άρχισε να γελά αμήχανα, ο σύντροφός της κοκκίνισε. Και πολλοί από τους τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι.

Οι ερωτήσεις που έκανε δημοσιογράφος στην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, σε συνέντευξη, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και αρκετοί τον κατηγόρησαν για σεξισμό.

Ο Τσαρλς Γούλεϊ ξεκίνησε περιγράφοντας την 37χρονη πολιτικό ως ελκυστική. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι έχει ξετρελαθεί με την πρωθυπουργό, όπως και η υπόλοιπη Νέα Ζηλανδία. Και το... τερμάτισε όταν αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

«Εχω μία πραγματικά σημαντική πολιτική ερώτηση να κάνω. Πότε ακριβώς θα γεννηθεί το μωρό;», ρώτησε την Αρντερν. Εκείνη του απάντησε στις 17 Ιουνίου, αλλά ο δημοσιογράφος θέλησε να μάθει και μία άλλη ημερομηνία, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τόσο την πρωθυπουργό όσο και τον σύντροφό της, Κλαρκ Γκέιφορντ.

«Είναι ενδιαφέρον πόσοι πολλοί άνθρωποι μετρούν αντίστροφα για το πότε έγινε η σύλληψη», είπε ο δημοσιογράφος και ο Γκέιφορντ κοκκίνισε και γέλασε αμήχανα, ρώτησε αλήθεια; Ομως ο Γούλεϊ δεν πτοήθηκε από την άβολη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει. «Γιατί να μην γίνει η σύλληψη ενός παιδιού κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής καμπάνιας;», συνέχισε ακάθεκτος.

«Οι εκλογές έγιναν. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες», του απάντησε η Αρντερν, προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη συζήτηση.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ