Βρετανία: Ακύρωσαν αγώνα σαλιγκαριών λόγω του πολικού ψύχους -Θα «έτρεχαν» για φιλανθρωπικό σκοπό [εικόνα] - iefimerida.gr

Βρετανία: Ακύρωσαν αγώνα σαλιγκαριών λόγω του πολικού ψύχους -Θα «έτρεχαν» για φιλανθρωπικό σκοπό [εικόνα]

(Φωτογραφία: Pixabay)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κρύο στη Βρετανία είναι τσουχτερό με αποτέλεσμα στο Ντέβον να ακυρώσουν τον αγώνα ταχύτητας σαλιγκαριών.

Η μπυραρία Dartmoor Union Inn ανακοίνωσε την ακύρωση του «The 1st International Snail Grand National» επειδή οι «συμμετέχοντες» έπεσαν σε χειμέρια νάρκη, λόγω του πολύ ψυχρού καιρού.

Η παμπ διοργάνωσε τον φιλανθρωπικό αγώνα σαλιγκαριών προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για υπηρεσία ασθενοφόρων στην περιοχή με αρκετούς να ενθουσιάζονται με το γεγονός και να περιμένουν πως και πως τον αγώνα.

Η ανακοίνωση ακύρωσης έκανε πολλούς να δυσαρεστηθούν.

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την υπεύθυνη Ντόνα Αζίζ να διαβεβαιώνει πως «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, όταν ξυπνήσουν».

Βρετανία: Ακύρωσαν αγώνα σαλιγκαριών λόγω του πολικού ψύχους -Θα «έτρεχαν» για φιλανθρωπικό σκοπό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ