Στο μικροσκόπιο τα 88 προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση -Εως την Πέμπτη στην Αθήνα οι δανειστές - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο τα 88 προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση -Εως την Πέμπτη στην Αθήνα οι δανειστές

Ο Γιώργος Σταθάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης του προγράμματος, προκειμένου μέχρι την Πέμπτη, που θα αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών από την Αθήνα, να έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα τεχνικής φύσεως.

Στόχος να επιλυθούν τέτοια προβλήματα, όπως για παράδειγμα σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση γ.γ. και διευθυντών στο Δημόσιο.

Ο προγραμματισμός έχει τρία σκέλη, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών: πώς να τελειώσουν όλα τον Μάιο, να εντοπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και να αντιμετωπιστούν. «Θέλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ (συμπεριλαμβανομένου του χρέους) να κλείσουν έως τον Ιούνιο», επεσήμανε.

Την Τρίτη θα γίνουν συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών θα αποχωρήσουν την Πέμπτη και θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δανειστές αξιολόγηση προαπαιτούμενα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ