Μητσοτάκης για Αντωνοπούλου: Οταν η χώρα χανόταν, εσείς ψηφίζατε ρουσφέτια - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για Αντωνοπούλου: Οταν η χώρα χανόταν, εσείς ψηφίζατε ρουσφέτια

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε, από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το σάλο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ποτέ δεν υπήρξε το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς ενώ αναφερόμενος στο χρόνο που ψηφίστηκε η διάταξη ανέφερε ότι η χώρα χανόταν το 2015 και η κυβέρνηση περνούσε ρουσφέτια

«Έπρεπε να περάσουν τρεις ολόκληρες μέρες και έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από τους πολίτες για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας αρχικά ενοχλημένος και στη συνέχεια υπό την πίεση της κοινωνικής κατακραυγής να απομακρύνει την κ. Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πρόσθεσε δε ότι «η ουσία της υπόθεσης παραμένει: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ψήφισε τον νόμο που επέτρεψε στην κ.Αντωνοπούλου και στο σύζυγό της τον κ. Παπαδημητρίου να παίρνουν μηνιαίο επίδομα 1000 € την ώρα που διαθέτουν πολύ μεγάλη περιουσία αλλά και ακίνητο στην Αττική. Αυτή δεν ήταν μία αυτόματη διαδικασία η κ. Αντωνοπούλου έκανε αίτηση κάθε μήνα για να παίρνει το μηνιαίο επίδομα των 1000 €».

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε με νόημα: «Όπως με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου η σχετική αυτή διάταξη ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου 2015 μαζί με το τρίτο μνημόνιο. Όταν η χώρα χανόταν εσείς περνάγατε ρουσφέτια».

Πρόσθεσε δε πως «η αποπομπή της κ. Αντωνοπούλου δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Εξάλλου η ανακοίνωση της ήταν μία σπονδή στην αλαζονεία και η αρχική της αντίδραση ήταν η επιτομή της υποκρισίας. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες το γνωρίζουν πλέον πολύ καλά δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Αυτό που επιβεβαιώνεται καθημερινά είναι η ταχύτατη διολίσθηση του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης στην ηθική απαξίωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ