Συνέλαβαν την Χέδερ Λόκλιαρ -Για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό - iefimerida.gr

Συνέλαβαν την Χέδερ Λόκλιαρ -Για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό

Η Χέδερ Λόκλιαρ (Φωτογραφία: AP/ Richard Shotwell)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπέτειες με τον νόμο μπήκε ξανά η Χέδερ Λόκλιαρ, η οποία συνελήφθη για οικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό.

Το βράδυ της Κυριακής, ο αδελφός της 56χρονης ηθοποιού πήγε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και τη βρήκε να καβγαδίζει με τον σύντροφό της. Ο πρώτος κάλεσε την άμεση δράση και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στο σώμα του συντρόφου της.

Οταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη συλλάβουν, η Λόκλιαρ άρχισε να τους χτυπάει και να τους κλωτσάει, σύμφωνα με το TMZ. Αρχικά τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση και στη συνέχεια τη συνέλαβαν. Αργότερα, η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί στην αστυνομία. Το 2008 την είχαν πιάσει να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα εξάρτησης από συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χέδερ Λόκλιαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ