Στο χαμηλότερο, ιστορικά, ποσοστό το κόμμα του Ρέντσι, λίγο πριν τις εκλογές - iefimerida.gr

Στο χαμηλότερο, ιστορικά, ποσοστό το κόμμα του Ρέντσι, λίγο πριν τις εκλογές

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Ματέο Ρέντσι αναφέρθηκε στην μελλοντική του πολιτική πορεία, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος της κεντροαριστεράς στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.

«Μέχρι την Κυριακή είμαι έτοιμος να μιλήσω για τα προεκλογικά προγράμματα και να τα αναλύσω. Δεν θα κάνω κανένα βήμα πίσω και θεωρώ ασύλληπτο το ότι η προεκλογική αυτή εκστρατεία επικεντρώνεται στο τι κάνω εγώ», δήλωσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο sky Italia.

«Αν νομίζετε ότι θα περάσουμε την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, μιλώντας για το τι θα γίνει μετά, βρήκατε λάθος άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ρέντσι.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει δημοσκοπικών ερευνών, το Δημοκρατικό Κόμμα εξασφαλίζει γύρω στο 22% της πρόθεσης ψήφου, που αποτελεί και το χαμηλότερο ιστορικό ποσοστό του. Μένει να διαπιστωθεί αν στις έξι αυτές ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Ρέντσι θα μπορέσει να καταφέρει να πείσει ένα ουσιαστικό μέρος των αναποφάσιστων, που αγγίζουν το 30% των ψηφοφόρων.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ