Συναγερμός στην ΑΕΚ για πιθανή προβοκάτσια -Ενημέρωσε αστυνομία και Super League - iefimerida.gr

Συναγερμός στην ΑΕΚ για πιθανή προβοκάτσια -Ενημέρωσε αστυνομία και Super League

Φωτογραφία: ΑΕΚ FC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση για τη μη παρουσία φιλάθλων της στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές στους φιλάθλους της ότι δεν θα πρέπει κανείς να πλησιάσει το γήπεδο στο Περιστέρι, στο σημερινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο, αφού οι μετακινήσεις οπαδών τόσο οργανωμένα όσο και μεμονωμένα έχουν απαγορευτεί.

Ωστόσο, στην Ένωση, υπό τον φόβο προβοκάτσιας, δεν έχουν σταθεί μόνο στην ανακοίνωση, αλλά έχουν προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθούν απρόοπτα.

Στην ΑΕΚ εδώ και μέρες υπάρχουν συναντήσεις με τους οργανωμένους γι' αυτό το θέμα, με τις επαφές αυτές να κορυφώνονται από χθες το βράδυ, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα προβοκάτσιας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από την ΑΕΚ τονίζουν επίσης ότι επίσημα έγγραφα έχουν σταλεί τόσο στην Αστυνομία, όσο και στη Λίγκα, κάνοντας γνωστές τις ενέργειες που έχουν γίνει και τα μέτρα που έχουν λάβει, και σαφές ότι κανείς φίλος της ομάδας δεν θα βρεθεί απόψε στο Περιστέρι.

Γενικότερα όλος ο σύλλογος είναι πολύ προσεκτικός για τον αγώνα με τον Ατρόμητο καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή προβοκάτσια. Και γι' αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ζητήσει ειδική μέριμνα σε αυτό το ενδεχόμενο με τα έγγραφα που έχει στείλει τόσο σε Λίγκα όσο και σε Αστυνομία.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ