Υπό κατάληψη η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών- Εισέβαλε ομάδα διαμαρτυρόμενων για την κράτηση Γιατζόγλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών- Εισέβαλε ομάδα διαμαρτυρόμενων για την κράτηση Γιατζόγλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών προχώρησαν αναρχικοί διαμαρτυρόμενοι για την μεταγωγή του αντεξουσιαστή Γιαγτζόγλου.

Πρόκειται για το αναρχικό που κατηγορείται ότι έστειλε το τρομοδέμα που παρά λίγο να σκοτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Λάρισας.

Πενήντα άτομα μπήκαν μέσα και είπαν «κατάληψη, βγείτε έξω». Επίσης είπαν πως θα παραμείνουν στην πρυτανεία μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους για μεταγωγή του Γιαγτζόγλου από τις φυλακές Λάρισας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ομάδα αναρχικών έχει αποκλείσει την είσοδο της Πρυτανείας και έχουν αναρτήσει πανό που γράφει «Η βία του Κράτους στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου θα Απαντηθεί».

Μάλιστα ορισμένοι αναρχικοί σκαρφάλωσαν στην οροφή της Πρυτανείας προσπαθώντας να υποστείλουν την ελληνική σημαία.

Υπό κατάληψη η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών- Εισέβαλε ομάδα διαμαρτυρόμενων για την κράτηση Γιατζόγλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ