Οπαδοί του Πούτιν κάνουν καμπάνια για τις εκλογές με ημίγυμνα μοντέλα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδοί του Πούτιν κάνουν καμπάνια για τις εκλογές με ημίγυμνα μοντέλα! [βίντεο]

Φωτογραφία: Maxim.ru
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να πάνε να ψηφίσουν τον Πούτιν προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους νεαρούς ψηφοφόρους οπαδοί του προέδρου της Ρωσίας με μια αμφιλεγόμενη καμπάνια.

Προκλητικά μοντέλα με εσώρουχα επιστρατεύονται σε βίντεο για να καταπολεμήσουν την απάθεια των νεαρών αρρένων ψηφοφόρων ενόψει των εκλογών της 4ης Μαρτίου καθώς η επανεκλογή του Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Τα μοντέλα ποζάρουν σε εκλογικά τμήματα ενώ οι λεζάντες αναφέρουν:«Καλωσήλθατε στον κόσμο των ενηλίκων. Είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή αλλά σύντομα θα θέλετε να το ξανακάνετε. Είστε σίγουροι ότι είστε 18 ετών;». Μια άλλη λεζάντα αναφέρει: «Ό,τι συμβαίνει πίσω από το παραβάν μένει εκεί», ενώ κυκλοφορεί κι ένα βίντεο που καταγράφει ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

Αν και η ρωσική έκδοση του περιοδικού Maxim, που προωθεί την καμπάνια, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος την παρήγγειλε, πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πρόκειται για μια συγκεκαλυμένη στρατηγική, ώστε να διασφαλιστεί η προσέλευση -υπέρ του Πούτιν- στις κάλπες. Ο αρχισυντάκτης Αλεξάντερ Μαλένκοφ επιβεβαίωσε ότι το περιοδικό προωθεί την αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές με μια «κάπως αλλόκοτη» καμπάνια, στο πλαίσιο ενός «ειδικού επιχειρηματικού project», που παρήγγειλε άγνωστος πελάτης έναντι αντιτίμου, που δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Αν και δεν κατονομάζεται κάποιος υποψήφιος, η εκστρατεία αυτή συνάδει με την στρατηγική του Κρεμλίνου για μαζική προσέλευση στις κάλπες, που θα εξασφαλίσει, όπως πιστεύουν, την επανεκλογή του Πούτιν από τον πρώτο γύρο με ποσοστό άνω του 50%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ