Μεγάλη έκρηξη σε κτίριο στο Λέστερ της Βρετανίας -Για «σοβαρό συμβάν» μιλούν οι Αρχές [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλη έκρηξη σε κτίριο στο Λέστερ της Βρετανίας -Για «σοβαρό συμβάν» μιλούν οι Αρχές [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανική Αστυνομία εκλήθη για να επέμβει σε «σοβαρό συμβάν» στην πόλη του Λέστερ και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Τα ΜΜΕ μετέδωσαν μαρτυρίες για ήχο από έκρηξη και βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει πυρκαγιά σε κτίριο περιοχής με κατοικίες.

| Major Incident |

19:19 |There has been a major incident on Hinckley Road, Leicester. All emergency services are currently dealing with this. Carlisle Street and part of Hinckley Road have been closed Please avoid the area.

Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε ότι τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την έκρηξη που κατέστρεψε παντοπωλείο και κατοικία στην πόλη του Λέστερ.

«Μέχρι στιγμής μεταφέραμε τέσσερις ασθενείς στο Leicester Royal Infirmary. Γιατροί παραμένουν επί τόπου», αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτιά είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, έξι οχήματα έχουν σπεύσει ήδη στην περιοχή.

Πάντως αυτή την στιγμή πολλά βίντεο και φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη είναι η φωτιά στο σημείο.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η έκρηξη στην πόλη Λέστερ οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια. Νωρίτερα, η υπηρεσία άμεσης βοήθειας γνωστοποίησε ότι τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο έπειτα από την έκρηξη που κατέστρεψε παντοπωλείο και κατοικία στην πόλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία κτίριο φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ