Τζένιφερ Λόρενς κατά Τραμπ: Οταν εξελέγη ένιωσα αβοήθητη, φοβισμένη - iefimerida.gr

Τζένιφερ Λόρενς κατά Τραμπ: Οταν εξελέγη ένιωσα αβοήθητη, φοβισμένη

Η Τζένιφερ Λόρενς (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόρενς δεν έχει κρύψει ποτέ την αποδοκιμασία της για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά εξήγησε πώς η εκλογή του την έκανε να νιώσει συντετριμμένη και την ανάγκασε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Ενιωθα αβοήθητη, φοβισμένη, συντετριμμένη. Διαπίστωσα ότι το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου», είπε σε ομιλία της.

«Οσο περισσότερο εκπαίδευα τον εαυτό μου για την κυβέρνησή μας, τόσο περισσότερο διαπίστωνα ότι όσα με ενδιαφέρουν επηρεάζονται από τη διαφθορά. Δεν έχει σημασία ποιον έχουμε πρόεδρο, τα προβλήματα παραμένουν. Για αυτό πρέπει να τα διορθώσουμε εμείς», πρόσθεσε.

Η Λόρενς, που παλιότερα ήταν Ρεπουμπλικανή κατά δήλωσή της, έχει εκφραστεί πολλές φορές κατά του Τραμπ. Τον Δεκέμβριο, σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter είχε πει ότι αν ποτέ συναντούσε τον Αμερικανό πρόεδρο, τότε η συζήτησή τους θα κατέληξε με εκείνη να του ρίχνει ένα Martini στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ