Η σακούλα για τα ψώνια όπως δεν την έχεις ξαναδεί -Με λογότυπα, ως πολυτελές αξεσουάρ - iefimerida.gr

Η σακούλα για τα ψώνια όπως δεν την έχεις ξαναδεί -Με λογότυπα, ως πολυτελές αξεσουάρ

Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύναμη της μόδας είναι μεγάλη.

Τόσο μεγάλη που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Μπορεί να μετατρέψει ένα απλό, καθημερινό και ευτελές αντικείμενο στο πιο όμορφο, luxurious και κομψό αξεσουάρ.

Αυτή τη φορά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές μόδας έμοιαζαν να έχουν ένα κοινό στόχο. Να μας κάνουν να δούμε την shopping bag αλλιώς. Και ίσως το πέτυχαν με όλα αυτά τα χρώματα, σχέδια και πολύτιμα υλικά.

Από την κλασική πλαστική σακούλα, χαρτοσακούλα και τσάντα-ψυγείο, οι σχεδιαστές για το φθινόπωρο/χειμώνα '18 άντλησαν έμπνευση για τις συλλογές τους από την καθημερινή επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό.

Στα shows των Burberry, Victoria Beckham, Michael Kors, Moschino, Ashish, Lucio Vanotti, γυναίκες και άνδρες μοντέλα κρατούσαν στα χέρια τους μια τσάντα για τα ψώνια.

Δείτε τις σακούλες και τις τσάντες για ψώνια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ