Καραγκούνης: Συμβόλαιο πολιτικής εκτέλεσης η υπόθεση Novartis - iefimerida.gr

Καραγκούνης: Συμβόλαιο πολιτικής εκτέλεσης η υπόθεση Novartis

Ο Κώστας Καραγκούνης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως συμβόλαιο πολιτικής εκτέλεσης χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο Κώστας Καραγκούνης, προσθέτοντας ότι «όπως όλα τα παρόμοια συμβόλαια θα αποτύχει».

«Η εντύπωση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην κοινωνία είναι ότι η υπόθεση αυτή έχει τα χαρακτηριστικά εργολαβίας πολιτικής συκοφαντίας. Όποιος διάβασε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται ότι ακόμη και οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι θα προκύψουν παραπομπές και πολύ περισσότερο καταδίκες με αυτό το αποδεικτικό υλικό, το οποίο είναι για γέλια», δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξη στο ΑΠΕ.

«Είναι διάχυτο στον μέσο πολίτη ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολιτικό συμβόλαιο εκτέλεσης, το οποίο απλώς θα αποτύχει με τους εμπνευστές του απλώς να κερδίζουν το χρόνο που θα μεσολαβήσει μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια», συμπλήρωσε, ενώ πρόσθεσε ότι αν είχε πελάτες τους υποτιθέμενους εμπλεκόμενους, τότε θα τους έλεγε να μην ανησυχούν.

Αναφερόμενος στην οικονομία, σημείωσε ότι η έξοδος από τα μνημόνια ακούγεται κακόγουστο αστείο «αν συνοδεύεται από τη συνταγή Τσίπρα, δηλαδή αν η έξοδος σημαίνει φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές που θα φθάνουν το 70%, ένα εκατομμύριο κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και 600.000 ταλαντούχα ελληνόπουλα να έχουν ξενιτευτεί απ΄ την πατρίδα τους γιατί δεν βρίσκουν καμιά προοπτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Καραγκούνης Novartis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ