Εξαλλη η Μπριζίτ Μπαρντό με τη χήρα του Χαλιντέι: Να δώσει στα παιδιά του μερίδιο από την περιουσία - iefimerida.gr

Εξαλλη η Μπριζίτ Μπαρντό με τη χήρα του Χαλιντέι: Να δώσει στα παιδιά του μερίδιο από την περιουσία

Η Μπριζίτ Μπαρντό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπριζίτ Μπαρντό πήρε θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την περιουσία του Τζόνι Χαλιντέι.

Η σταρ κάλεσε τη χήρα του τραγουδιστή, Λετίσια, που είναι η βασική κληρονόμος του, να δώσει μέρος από την περιουσία στα μεγαλύτερα παιδιά του.

«Είμαι αηδιασμένη. Αν ήμουν η Λετίσια, θα έβαζα τα πράγματα στη θέση τους. Θα έδινα στον Νταβίντ και την Λόρα αυτό που αξίζουν», δήλωσε στο Europe 1 η Μπαρντό, αναφερόμενη στα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο.

Ο Νταβίντ Χαλιντέι, που είναι επίσης τραγουδιστής και η ηθοποιός Λόρα Σμετ έχουν προσβάλει τη διαθήκη του πατέρα τους. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, όλα τα παιδιά πρέπει να πάρουν σχεδόν ίσο μερίδιο από την περιουσία. Ομως, ο Χαλιντέι, που είχε σπίτι στην Καλιφόρνια και φορολογούνταν στις ΗΠΑ, άφησε τα πάντα στην τέταρτη σύζυγό του, Λετίσια, και τις δύο υιοθετημένες κόρες τους.

Αρκετοί διάσημοι Γάλλοι έχουν πάρει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Η Εντι Μίτσελ, φίλος του Χαλιντέι, δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αποκληρώσει τα παιδιά του».

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ