Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Συνελήφθη Καναδός αθλητής -Εκλεψε αυτοκίνητο με τη σύζυγο και τον μάνατζερ του - iefimerida.gr

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Συνελήφθη Καναδός αθλητής -Εκλεψε αυτοκίνητο με τη σύζυγο και τον μάνατζερ του

Ο Ντάνκαν (δεύτερος από αριστερά) συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτου (Φωτογραφία: AP/ Felipe Dana)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρόβλημα διαφορετικού τύπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει η καναδική ομάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες: ένα μέλος της συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτου.

Ο σκιέρ Ντέιβιντ Ντάνκαν συνελήφθη στη Νότια Κορέα, μαζί με τη σύζυγό του Μάγια και τον μάνατζερ του Γουίλι Ρέιν, για κλοπή αυτοκινήτου. Ο τελευταίος κατηγορήθηκε και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι τρεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά δεν τους επιτρέπεται να φύγουν από τη χώρα, σύμφωνα με το CBC.

Το Σάββατο, η τριάδα μπήκε σε αυτοκίνητο στην Πιονγκτσάνγκ, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο και με τη μηχανή «αναμμένη». Στη συνέχεια, με τον μάνατζερ στο τιμόνι, το πήραν και έφυγαν, αλλά λίγο αργότερα τους σταμάτησε η αστυνομία.

Ο Ντάνκαν και η σύζυγός του απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους, καθώς με κοινή τους ανακοίνωση παραδέχθηκαν ότι η συμπεριφορά τους δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα που αναμένονται από τα μέλη της καναδικής ολυμπιακής ομάδας. Από την πλευρά του, ο Ρέιν χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις ενέργειές του και ζήτησε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ