Ο Μεξικάνος Κάρλος Σλιμ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου - iefimerida.gr

Ο Μεξικάνος Κάρλος Σλιμ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Bloomberg
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο διατήρησε ο Μεξικανός μεγαλοεπιχειρηματίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, Κάρλος Σλιμ.

Σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Bloomberg, ο Σλιμ είναι ο πρώτος στη λίστα με τους 20 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, καθώς η περιουσία του 72χρονου Μεξικανού Σλίμ αγγίζει τα 68 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Σλίμ κατάφερε να αφήσει πίσω δύο πλουσιότερους Αμερικανούς μεγιστάνες, τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, η περιουσία του οποίου φτάνει τα 62 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά και τον 80χρονο μεγαλοεπενδυτή, Γουώρεν Μπάφφετ με τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα πάντως με το Bloomberg στη λίστα του πλουσιότερων ανθρώπων ανεβαίνουν θεαματικά τόσο ο Σουηδός, Ίνγκβαρ Καμπράντ, ιδρυτής του ομίλου IKEA, όσο και ο Γάλλος Μπερνάρ Άρνω, επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας προϊόντων πολυτελείας με την περιουσία του καθενός να φτάνει περίπου τα 42 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ