Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο]

Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το fashion fail θα μπορούσε να κερδίσει Οσκαρ...

Τα Οσκαρ εκτός από βραβεία ταινιών εξελίσσονται κάθε χρόνο και σε... βραβεία κόκκινου χαλιού.

Κυρίες, σταρ του Χόλιγουντ, έχουν καταφέρει διαχρονικά να γράψουν ιστορία με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Αλλες δημιουργούν μόδα, άλλες φορούν φορέματα πράγματι εντυπωσιακά και εκθαμβωτικά, άλλες τολμηρά σέξι.

Υπάρχουν και οι άλλες που δεν τα καταφέρνουν καθόλου. Και αντί για... Οσκαρ για το look τους κερδίζουν το χρυσό βατόμουρο.

Υπάρχει, όμως, και μια σταρ που έχει καταφέρει να γίνει μια κατηγορία από μόνη της.

Ο λόγος για τη Σερ, η οποία το κατέγραψε το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ.

Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε μια εποχή που το τόσο γυμνό δεν συνηθιζόταν στα Οσκαρ και σε κάθε περίπτωση καμία σταρ, ποτέ, δεν τόλμησε να βάλει μια σειρά φτερά στο κεφάλι της για να πάει στα βραβεία της Ακαδημίας, η Σερ προκάλεσε πάταγο, περπατώντας με μια άκρως αμφιλεγόμενη δημιουργία στο κόκκινο χαλί.

Κοιλιά έξω, πούλιες, το στήθος οριακά μέσα και ένα σύνολο ορισμός της υπερβολής. Πούλιες, πέτρες, ζιζ ζακ κόψιμο, διαφάνειες συνδυασμένο με ένα... κιμονό και ένα τεράστιο καπέλο με φτερά. Το σύνολο ουσιαστικά αποτελούνταν από ένα παντελόνι, με κάτι σαν... κεντητή ποδιά και ένα σουτιέν.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το εν λόγω λουκ ήταν ο τρόπος της Σερ να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν ήταν υποψήφια για Οσκαρ για την ταινία του 1986 όπου έπαιζε Mask.

Για Οσκαρ δεν πήγαινε η Σερ, αλλά σίγουρα την παράσταση την έκλεψε, τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και πάνω στη σκηνή, όταν ανέβηκε για να παρουσιάσει το Οσκαρ β' Γυναικείου Ρόλου.

Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Το μεγαλύτερο ενδυματολογικό fail στα Οσκαρ -Η ανεκδιήγητη εμφάνιση της Σερ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Πού θα δούμε τα φετινά Οσκαρ

Απολαύστε την 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ που θα μεταδοθεί απευθείας την Κυριακή 4 Μαρτίου στα κανάλια COSMOTE CINEMA. Η μετάδοση θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (στις 23.30 μμ). Θα ακολουθήσει το pre-show (01:30) και στις 03.00 η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ που θα μεταδοθεί με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα στο COSMOTE CINEMA 2HD και με τον πρωτότυπο αγγλικό ήχο στο COSMOTE CINEMA 1HD .

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ