Επικό: «FCK» [fuck] η αφίσα του KFC επειδή ξέμεινε από κοτόπουλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Επικό: «FCK» [fuck] η αφίσα του KFC επειδή ξέμεινε από κοτόπουλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιούμορ, αναγκαστικά, αντιμετωπίζει η παγκόσμια αλυσίδα KFC την έλλειψη κοτόπουλων. Αναποδογύρισε το logo της εταιρείας και το έκανε FCK, το οποίο παραπέμπει σε fuck.

«Ενα εστιατόριο κοτόπουλου χωρίς κοτόπουλο. Δεν είναι και το ιδανικό. Τεράστια συγγνώμη κλπ», αναγράφει η σχετική ολοσέλιδη ανάρτηση-αφίσα στον βρετανικό Τύπο, απολύτως απολαυστική.

Επικό: «FCK» [fuck] η αφίσα του KFC επειδή ξέμεινε από κοτόπουλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Περίπου τα μισά εστιατόρια της αλυσίδας KFC στη Βρετανία παραμένουν κλειστά και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτό «θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της εβδομάδας» λόγω της έλλειψης σε κοτόπουλο σε όλη τη χώρα!

Πολλά από τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά, προσφέρουν περιορισμένο μενού ή έχουν μειώσει τις ώρες λειτουργίας τους.

Επικό: «FCK» [fuck] η αφίσα του KFC επειδή ξέμεινε από κοτόπουλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενα αριστούργημα διαχείρισης κρίσεων χαρακτηρίζει την ανάρτηση βρετανός δημοσιογράφος:

Επικό: «FCK» [fuck] η αφίσα του KFC επειδή ξέμεινε από κοτόπουλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Αναμένουμε ότι ο αριθμός των καταστημάτων που κλείνουν θα μειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες».

Ο λόγος που η πασίγνωστη αλυσίδα έφτασε σε αυτό το σημείο, είναι επειδή άλλαξε προμηθευτή και υπήρξε ένα πρόβλημα με την παράδοση των παραγγελιών στα περισσότερα καταστήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοτόπουλα ξέμεινε αλυσίδα KFC fuck
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ