Πυροβολισμοί έξω από τράπεζα στη Ζυρίχη -Δύο νεκροί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί έξω από τράπεζα στη Ζυρίχη -Δύο νεκροί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στo κέντρο της πόλης της Ζυρίχης, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν φαίνεται προς το παρόν να σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο έπειτα από αναφορές ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της οικονομικής πρωτεύουσας της Ελβετίας λίγο μετά τις 14.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας) και βρήκαν έναν άνθρωπο νεκρό και άλλον έναν σοβαρά τραυματισμένο. Ο δεύτερος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, εξήγησε η αστυνομία σε μια ανακοίνωση.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Επισήμαναν ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.

Δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε ότι είδε δύο μικρές τέντες να έχουν στηθεί στον τόπο του εγκλήματος, κοντά στα γραφεία που χρησιμοποιεί η ελβετική τράπεζα UBS. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

#BREAKING: Two people shot outside branch of UBS bank in Zurich, Swiss media say pic.twitter.com/KPg2ZXdx0m

Πυροβολισμοί έξω από τράπεζα στη Ζυρίχη -Δύο νεκροί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζυρίχη πυροβολισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ