Αννα Κασιμάτη: H Kρητικοπούλα που τραγουδά στα ισπανικά «Το παπάκι» του Ασιμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αννα Κασιμάτη: H Kρητικοπούλα που τραγουδά στα ισπανικά «Το παπάκι» του Ασιμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Άννα Κασιμάτη θα την βρεις εκεί που ενώνεται η Κρήτη με την Ισπανία.

Είναι τραγουδίστρια, παραγωγός και μια γυναίκα που αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να το υποστηρίξει αποκλειστικά με τις δικές της δυνάμεις. Πρόσφατα έδωσε μια άλλη διάσταση σε ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει τα ακούσματα πολλών από εμάς. Με τη μελωδική φωνή της τραγούδησε το «Παπάκι» του Νικόλα Άσημου στα ισπανικά, με στίχους γραμμένους από την ίδια.

«Ο πατέρας μου είναι Κρητικός, η μητέρα μου Ισπανίδα. Μεγάλωσα στην Κρήτη με όλα της τα χρώματα, αλλά και με πολλές εικόνες από την αγαπημένη μου Μαδρίτη και την Ισπανία. Η παιδική μου ηλικία είχε θαλπωρή και έντονες μνήμες από τα ιδιαίτερα στοιχεία των τόπων μου. Ταξίδια στις δυο αυτές πλευρές της Μεσογείου, συγγενείς με κουλτούρες αλλού όμοιες και αλλού τόσο διαφορετικές. Η εικόνα, η θέση και το πρότυπο της γυναίκας βίωνε την πλήρη αντίθεση στα κοριτσίστικα μάτια μου. Το τραγούδι, όμως, ήταν έντονο όπου κι αν βρισκόμουν.

Ακούγοντας το παπάκι του Νικόλα Ασιμου, ένα απόγευμα, θα ορκιζόμουν ότι άκουγα ισπανικά λόγια. Δεν ίσχυε, ήταν στη φαντασία μου. Το έκανα, όμως, να γίνει πραγματικότητα. Δεν νιώθω ότι το έκανα εγώ. Έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι αυτό ίσως ήταν από πάντα έτσι.

Διαβάστε την ιστορία της Άννας και ακούστε την διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού του Νικόλα Ασιμου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ