Πέθανε προσπαθώντας να σπάσει το ρεκόρ που κάποιος αντέχει να μείνει θαμμένος - iefimerida.gr

Πέθανε προσπαθώντας να σπάσει το ρεκόρ που κάποιος αντέχει να μείνει θαμμένος

Σρι Λάνκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 24χρονος από τη Σρι Λάνκα προσπάθησε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως ο άνθρωπος που αντέχει περισσότερο να μείνει κλεισμένος σε ένα φέρετρο, 3 μέτρα κάτω από τη γη. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να γλιτώσει τους συγγενείς του από τα έξοδα της κηδείας.

Ο Τζανάκα Μπασναγιάκε μπήκε στο φέρετρο, το οποίο τοποθετήθηκε σε βάθος 3 μέτρων και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Περίπου 7 ώρες μετά, οι φίλοι του ανέσυραν και άνοιξαν το φέρετρο, και βρήκαν τον 24χρονο αναίσθητο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του, χωρίς να γνωρίζουν που οφείλεται, τουλάχιστον μέχρι να γίνει νεκροψία.

Η μητέρα του, μιλώντας στο Associated Press ανέφερε ότι ο γιος της από μικρό παιδί απολάμβανε να κάνει ριψοκίνδυνα πράγματα, επηρεασμός από ταινίες, ενώ είχε ξαναθαφτεί ζωντανός άλλες δύο φορές, για 2,5 και για 6 ώρες, χωρίς να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ