Παπουτσής: «Αντιδρώ στο ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από ορισμένες δυνάμεις» - iefimerida.gr

Παπουτσής: «Αντιδρώ στο ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από ορισμένες δυνάμεις»

Παπουτσής: «Αντιδρώ στο ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από ορισμένες δυνάμεις»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και σε θέματα δημόσιας ασφάλειας, αναφέρθηκε νωρίτερα ο Χρήστος Παπουτσής.

Με αφορμή τις καταστροφές από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας το Φεβρουάριο, υποστήριξε μιλώντας στον « Σκάι»: «Δεν επιχειρούν οι υπουργοί επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας. Τελεία και παύλα». Δεν είμαι ευχαριστημένος γι' αυτά που έγιναν στην Αθήνα, αλλά δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ. Δεν είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, αν εκείνοι που κινητοποιούνται εκδηλώνουν με βίαιες πράξεις την αντίθεσή τους. Η πολιτική ηγεσία δεν επιχειρεί».

Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είπε, ότι στοχεύει στην ενότητα του κινήματος.

«Αντιδρώ στο ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από ορισμένες δυνάμεις» τόνισε, διευκρινίζοντας πάντως ότι μιλάει για δυνάμεις εκτός του ΠΑΣΟΚ ενώ προσέθεσε ότι: «Ο κατακερματισμός του ΠΑΣΟΚ σημαίνει επικυριαρχία ορισμένων συμφερόντων».

Ο κ. Παπουτσής είπε επίσης, ότι δεν μετάνοιωσε που υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο. «Με πόνο ψυχής ψηφίσαμε το μνημόνιο» είπε, ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα διεκδικεί τη μεγαλύτερη διευθέτηση χρέους που έγινε ποτέ στον κόσμο «το θέμα είναι πώς θα το πετύχουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ