Τσίπρας από Βρυξέλλες: Η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της στις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής - iefimerida.gr

Τσίπρας από Βρυξέλλες: Η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της στις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να δείξει η Ευρώπη την αλληλεγγύη της προς τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter.

Ο πρωθυπουργός συμμετέχει στην Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για το Σαχέλ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

«Η ασφάλεια της Μεσογείου συνδέεται άρρηκτα με τις εξελίξεις στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της προς τις χώρες της Αφρικής, οι οποίες αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας, της τρομοκρατίας και της φτώχειας», έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός και ανήρτησε «οικογενειακή φωτογραφία» με τους συμμετέχοντες στη Διάσκεψη.

Η ασφάλεια της Μεσογείου συνδέεται άρρηκτα με τις εξελίξεις στην Υποσαχάρια Αφρική. Η Ευρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη της προς τις χώρες της Αφρικής, οι οποίες αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας, της τρομοκρατίας και της φτώχειας. #ConferenceSahel pic.twitter.com/ofSU2uVOCi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ