Στο Ηράκλειο ο Τσακαλώτος- Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης - iefimerida.gr

Στο Ηράκλειο ο Τσακαλώτος- Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό είχε συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου και αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά» βιομηχανία για όλη την Κρήτη.

Στο Ηράκλειο ο Τσακαλώτος- Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης | iefimerida.gr 0

Ο κ. Τσακαλώτος επιπλέον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στο Ηράκλειο ο Τσακαλώτος- Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης | iefimerida.gr 1

Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.

Στο Ηράκλειο ο Τσακαλώτος- Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης | iefimerida.gr 2

Εικόνες: ekriti, cretalive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ